Verseljünk együtt!

Verseljünk együtt!

24 órás versfesztivál

A költészet napján

 

 

Verseljünk együtt, mert az jó! Verset olvasni, verset mondani, verset hallgatni jó. A költői szóban olyan erő van, ami nélkül nem létezhetünk, s ami mással nem is pótolható.

A Cervinus Teátrum és a Békéscsabai Jókai Színház A költészet napja alkalmából irodalmi fesztiválra hív minden verset szerető olvasót, alkotót, költőt, színművészt, színiiskolást. Békéscsabán, az Ibsen-ház udvarán és a Szarvasi Vízi Színházban 24 órás versmondó és versolvasó fesztivál lesz.

A program 2012. április 10-én déli 12-kor indul két párhuzamos helyszínen, és másnap József Attila születésnapján, 12 órakor ér véget.  Ez idő alatt minden jelentkező elmondhatja, felolvashatja egy-egy kedvenc versét az általa választott helyszínen, népszerű színművészek, alkotók és előadók társaságában. Jelentkezni folyamatosan, legkésőbb 2012. március 31.-ig lehet a www.jokaiszinhaz.hu weboldalon, illetve a cervinusteatrum@gmail.com e-mail címen “Versfesztivál” megjelöléssel. Örömmel fogadjuk intézmények, iskolák csoportos jelentkezését.

A jelentkezésben kérjük megjelölni a nevet, lakcímet, elérhetőséget. Fontos a vállalt, napszak szerinti időpont, a választott költő és a költemény, valamint a helyszín megnevezése.

 Versre és kalandra fel!

A szervezők

0