A Karaván Művészeti Alapítvány márciusi előadásai

A Karaván Művészeti Alapítvány márciusi előadásai

A Karaván Művészeti Alapítvány márciusi előadásai

Anconai szerelmesek –a Karaván Művészeti Alapítvány társulatának jótékonysági előadása Kaposvárott látható március 16-án
Március 16-án a Karaván Művészeti Alapítvány előadásában látható az Anconai szerelmesek című zenés komédia a kaposvári Csiky Gergely Színház nagyszínpadán. A Karaván Művészeti Alapítvány és a Csiky Gergely Színház közös felajánlása ez azon művésztársak és színházi dolgozók számára, akik az utóbbi időben betegségük miatt hosszabb időre kiestek a munkából. Az előadás teljes jegybevételét az érintett művészek és színházi dolgozók kapják.

Videó:

Banyamesék –  élőzenés mesejáték
Március 18-án, vasárnap délelőtt a Városmajori Garden Étterem Színházban látható az óvodásoknak, és kisiskolásoknak szóló produkció. Az előadás keretében három rövid (két székely és egy orosz) népmesét láthatnak a gyerekek.

Videó:

További információ jegyekről a Garden honlapján

Mese a tűzpiros virágról – zenés mesejáték két részben a Pinceszínház műsorán március 31-én
Egyszer volt, hol nem volt… egy kereskedőnek volt három lánya. Amikor egyszer hosszú útra indult, megkérdezte lányait, mit hozzon nekik ajándékba. Az első diadémot kért, a második tükröt, Mása, a harmadik egy csodálatos bíborszínű virágot, amelyről álmodott. A kereskedő egy elvarázsolt kastélyban megtalálta a csodálatos virágot, ám a kastély urának fogságába került. A szörnyeteg megengedte, hogy hazamenjen, ha valamelyik lánya eljön helyette. Mása vállalta… Valójában ez a szépség és a szörnyeteg története.
A szörny az, akitől mindenki fél, érzékenységgel azonban kiderül, hogy minden megoldás ebben a találkozásban rejlik. Ebben a mesében minden, amitől valami széppé válik, gyógyító erejűvé válik, az az, hogy a főszereplő lány meglátja és megtalálja a szépséget, ami a szörnyben rejlik.

Jegyek a Pinceszínház honlapján keresztül is vásárolhatók

0