Foglaljon helyet! konferencia anyagok

Kedves Kolléga!

„Foglaljon helyet!” címmel első alkalommal rendeztük meg a színházjegy értékesítés lehetőségeiről szóló konferenciát a budapesti Nemzeti Színházban.

Örömmel vettük és köszönjük, hogy Te is ott voltál velünk! Úgy érezzük, hogy a konferencia sikeres volt, ezt igazolja a résztvevők száma, az előadások és kerekasztal beszélgetések inspiráló tartalma, a szünetben, a folyosón valamint az utólag kapott pozitív visszajelzések.

Az alábbi linkre kattintva elérhető a konferencián résztvevők listája, mely segít abban, hogy könnyebben megtaláljátok egymást. Másrészt itt megtaláljátok a konferencia délelőtti szakaszában elhangzott négy előadást is. Továbbá tájékoztató jelleggel feltöltöttük Alex Bayley, a Londoni Nemzeti Színház marketing vezetőjének 2015. szeptember 14-én, a Színházat vegyenek! konferencián bemutatott előadását is.

https://drive.google.com/folderview?id=0B8xVSAGPs2g1eXdHVW5zaHFpbmM&usp=sharing

Továbbá ezúton szeretnénk jelezni, hogy mindkét – a Színházat vegyenek! és a Foglaljon helyet!- konferencia hanganyaga elérhető és letölthető a magyarteatrum.hu weboldalról.

Színházat vegyenek! – a konferencia hanganyaga a Magyar Teátrum Online-on
Foglaljon helyet! – a konferencia hanganyaga

Továbbá a konferenciák anyagai a Színházat vegyenek! FB csoportba is feltöltésre kerülnek:
https://www.facebook.com/groups/SzinhazatVegyenek

Bízunk benne, hogy a most megküldött anyagok segítségetekre szolgálnak! Abban is reménykedünk, hogy tudjuk folytatni a most megkezdett közös gondolkodást és újabb alkalmakkal, újabb témákkal, újabb beszélgetésekkel tudjuk majd egymást munkáját támogatni!

További sok sikert kívánunk a munkátokhoz!

Üdvözlettel:
Szabó László
Foglaljon helyet!, ötletgazda

0